Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Fabrieksreis

De beste fabrikant van moly poedert zich in China. De prijs van Nice en goede kwaliteit. Betrouwbare partner.

—— Martin

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.

  • lopende band

    Werd Nieuw Materieel Co. van Shaanxihuaxing, Ltd opgericht in Juli 2004. Het is een high-tech bedrijf dat R&D, industriële productie en handel integreert. Het bedrijf is gebaseerd op de molybdeenindustrie die in Shaanxi, de binnenlandse en buitenlandse markten, hoofdzakelijk belast met het produceren van en het verkopen van molybdeenoxyde, ferro molybdeen, ammoniummolybdate, natriummolybdate, molybdeenpoeder, de producten van het molybdeenmetaal enz. onder ogen zien.

  • OEM / ODM

    Wij hebben onze eigen de uitvoerafdeling. Ons bedrijf heeft zakelijke relaties met vele klanten van Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Korea, Afrika en Noord-Amerika, enz. gevestigd.

  • R & D

    Nu hebben wij technisch en beheerspersoneel. Veel van dit technologieonderzoek en ontwikkelingspersoneel met hogere professionele technische en hogere ontwikkelaarcertificatie; Het team heeft opstelling een de groeimechanisme voor technologieonderzoek en ontwikkelingspersoneel om hun kennis en ervaringsgroei te verzekeren; Stabiel beheersteam, met sterk innovatiebewustzijn, het leren capaciteit en uitvoerende capaciteit. In het personeel van het de kernbeheer van het bedrijf, hebben wij scherp oudsten met meer dan 10 jaar van materiële productie, snelle prototyping verwerkende industrie, die toekomstgerichte greep van marktontwikkeling heeft, en vangen de kansen van de de industrieontwikkeling, bevorderen en leiden de snelle ontwikkeling.

Contactgegevens
Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.

Fax: 86-29-81202686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)