Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.

De beste fabrikant van moly poedert zich in China. De prijs van Nice en goede kwaliteit. Betrouwbare partner.

—— Martin

Ik ben online Chatten Nu

Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd. Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.
Equipment1 Equipment2 EQUIPMENT3 EQUIPMENT4 EQUIPMENT5 EQUIPMENT6 EQUIPMENT7

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Huaxing
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 20000000-40000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 60% - 70%

Werd Nieuw Materieel Co. van Shaanxihuaxing, Ltd opgericht in Juli 2004. Het is een high-tech bedrijf dat R&D, industriële productie en handel integreert. Het bedrijf is gebaseerd op de molybdeenindustrie die in Shaanxi, de binnenlandse en buitenlandse markten, hoofdzakelijk belast met het produceren van en het verkopen van molybdeenoxyde, ferro molybdeen, ammoniummolybdate, natriummolybdate, molybdeenpoeder, de producten van het molybdeenmetaal enz. onder ogen zien. Het bedrijf heeft een geschikt vervoer en een mooi milieu. Zijn jaarlijkse output is 2000 ton van molybdeenoxyde en 2000 ton ammoniummolybdate reeksproducten. Zijn kwaliteit is stabiel en betrouwbaar, en is goed - ontvangen door klanten.

 

Sinds het oprichten van het bedrijf, hang het concept „houding aan bepaalt alles, bepalen de details succes of de mislukking“, wordt zijn producten verkocht aan meer dan 10 Chinese provincies en 3 landen. Door uitstekende producten, redelijke prijs en de goede naverkoopdienst te verlenen, kan het bedrijf aan diverse soorten klantenbehoeften voldoen en hoge lof en vertrouwensmarkt gewonnen.

 

Het bedrijf neemt het beheersconcept „loyaliteit aan de onderneming, klantenservice, de terugkeer van de maatschappij, het voordeel van de plaats“ als basisdoel van de ondernemingscultuur. Wij streven ernaar om een moderne onderneming met een sterke cohesie, een high-tech materiaal, een hoogte - kwaliteitstalenten, hoog rendementbeheer, hoogte - kwaliteitsproducten en een hoogte te bouwen - de kwaliteitsdienst.

 

Het bedrijf zal aan de behoeften van klanten blijven voldoen. Wij hopen oprecht met alle sectoren van de gemeenschap en de klanten werken om diverse vormen van bijkomende en win-win samenwerking in het getijde van markteconomie te vestigen.

 

 

Contactgegevens
Shaanxi Huaxing New Material Co., Ltd.

Fax: 86-29-81202686

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)